Close

Ontwikkeling

Maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van architectuur, infrastructuur, politiek en ecomie.

Lees alles

Ontwikkeling uitgelicht

Vietnam verandert snel. Lees berichten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van religie, mensenrechten, architectuur, infrastructuur en economie.

Vietnamese kinderen kampen met overgewicht

Eigenlijk is het paradoxaal: terwijl Vietnam wereldwijd nog altijd behoort tot de landen de met de minste dikke mensen, is inmiddels 1 op de 5 kinderen in Vietnamese steden te dik.

Lees verder
Vietnamese blogger 5 jaar de cel in vanwege anti-staatsberichten

Vinh, een voormalig politieofficier die bekend staat als Anh Ba Sam, begon zijn blog in 2013 met daarop links naar artikelen van staatsmedia, maar ook van activisten.

Lees verder
Eilandjes groeien als kool in Chinese Zee

Vietnam is het 3e land dat begonnen is met het opspuiten en uitbreiden van eilanden in de Zuid-Chinese Zee. De Vietnamezen zijn 2 eilanden behoorlijk aan het uitbreiden.

Lees verder
Agent Orange: oude vijanden worden nieuwe bondgenoten

Na ruim 3 decennia hebben de oude aartsrivalen Vietnam en Amerika besloten samen te werken om 1 van de gevolgen van de Vietnamoorlog op te ruimen.

Lees verder
Experts surprised by audacity of proposed Hanoi master plan

Hanoi City is giving positive consideration to implementing a long-term urban development plan it has commissioned from an international consortium.

Lees verder
Asia takes first step on modern ‘Silk Route’

An ambitious plan to create a modern Silk Route of roads and railways linking East Asia with Europe has made its first substantial progress.

Lees verder

Verhalen

Column

Lees alles